yoSnodde en bild från Angelica. Hehe. Den gick mkt lättare att ladda upp här än mina bilder av någon anledning..Turistbild framför Harrods ofcouurse! Martina, Laura and väldigt ocharmiga jag.. Men iaf.. Martina bor i rummet bredvid här och Laura går i hennes och Angelicas klass och det är Angelica som kommer bli min roomie i helgen! Yeey. Sitter i mitt nya rum nu, väldigt mysigt fast lite tomt. Kommer bli mysigare när Angelica kommer!

Det känns som det är så mycker man vill berätta på en gång så det blir nästan lite jobbigt. Skolan går braa, hade den första riktiga dagen idag. Hes som ett as men det gick bra ändå. Klassen verkar okej, dock kommer det komma och gå människor hela tiden för alla läser olika många veckor. Så det är kuul.

Igår var vi som sagt på Harrods och runt på lite olika ställen. Jag var dock alldeles för trött för att shoppa, så det blev bara en filt från Primark för det är inte varmt i huset! Idag hittade vi den svenska affären efter skolan efter mycket om och men, och en svensk pub där vi drack kopparbergs cider. Dom hade en hel del glutenfritt i den svenska affären faktiskt! Sjukt bra. Sen tog jag och martina en sväng bort till Oxford Street också. Jag har saknat den gatan! Men helvete vad mkt folk det var. Galet. Jag handlade iaf en skjorta inne på Primark. Men shoppingen får man ta lite i omgångar för det finns så mkt som man vill kolla på men man blir så trött av att springa runt hela dagarna. Imorgon är det iaf Top shop som gäller!

Annars då? Nä jag måste sova, så sjukt trött.
Laaater!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0