I throw my hands up in the air sometimes

Im back on the blond side. Blev mörkhårig för ett tag, dock färgade jag det ljusare direkt (dagen efter?) men det räckte inte så igår gjorde jag även blonda slingor. Nu är jag äntligen nöjd! Mitt hår mår nog inte sådär jättebra, men nu ska jag låta det vara. Vågar knappt röra det just nu. Var lagom nervös när jag skulle ta av hättan igår när jag skulle skölja ut färgen. Det är min största mardröm, att alla slingor ska trilla av och följa med hättan. Fyfan. Nä håret sitter fortfarande kvar på huvudet! Tacka gudarna för det. Var ju lite nervös, speciellt när mamma kommer med kommentaren "Vad gör du om allt hår trillar av?" precis innan vi ska lägga i färgen. Tack för den!
Nä mörkt hår är inte mig längre, då vet jag det! Och mitt hår är inte grönt längre! Thank god.
Ledigheeeet. Men asså hjälp, nu sitter jag här ledig igen. Känns inte som det var en vecka sen jag gjorde det sist. Vart tog veckan vägen? Två veckor till och sen åker jag. Hjälp! Om mindre än en vecka åker jag om en vecka. Craaazyy.
Idag blir det nova med Maria och idag ska jag bannemig hitta ett par jeans! Om det så måste bli ett par lite dyrare. Kul föresten att man vaknar halv 8 på sin lediga dag.. Kuuul.. Fast det är ju rätt skönt att inte sova bort hela dagen. Klockan är bara typ tjugo över elva och jag tycker det känns som eftermiddag. Gött.

Kommentarer
Postat av: Ina

Whaat! Alltså evigheter sen vi sågs. Du har cp-långt hår nu ju! Och ja, du passar i blont :)

2010-09-12 @ 11:52:09
URL: http://meraina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0