When I see your face

Sitter i min säng i vårat älskade rum och försöker bota min trötthet/förkylning/fortfarande bakis?/total utmattning med päron, cola light och Bruno Mars. Det kommer nog fungera hur bra som helst för imorgon ska jag vara på topp igen har jag bestämt mig för! Alldeles för tråkigt att inte må bra. Allt festande, campande och för lite sömn har tagit på krafterna.. Dock har jag har haft riktigt roligt iaf. Jag och Bella hade några sjuka kvällar innan vi tog bussen till Manchester med Kim och Matilda och började vår McCamping i tre dagar. Det var kallt och regningt men tiden gick ändå fort och sen stod man där på front row och allt var så värt det! Dessutom gjorde vi rätt mycket under campingen ändå, träffade bl a dougie, tom, giovanna och harry en snabbis. Underbarningar. Giget var helt amaaazing! Om man bortser från att jag och Bella hade universums jobbigaste människor bakom oss.. Menmen. Alla nya låtar är helt galet bra och jag kan inte vänta tills albumet släpps den 1 november!

Annars då?
Här känns väldigt hemma och livet i Lund känns avlägset. Ingen hemlängtan här inte! Imorgon bär det nog av till westfield, det underbaraste shoppingcentret någonsin. Motsatsen till Oxford street där man bara blir irriterad på alla människor. Jag fick liksom min lön i måndags och den var heeeelt okej! Nöjd tjej! Dock har jag ändå lite ångest av att det var min sista lön..

Har hart en riktigt segdag idag. Lagom tråkig tjej jadååå! Vi stack hem direkt efter skolan, jag och angelica handlade och sen har jag i princip inte lämnar sängen. Usch, det är så tråkigt att inte må bra. Men imorgon är det som sagt andra bullar.

Mina bilder går fortfarande inte att ladda upp trots att jag sprar om dom i mindre format så ni får en bild på mig och martina istället!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0