shine a light on heeeeer

Suunshiiiiineeeee.

Igår var en bra dag. På dagen tog jag och angelica en promenad bort till Kilburn. Det blev lite Primarkshopping och sånt trevligt. Vi hittade dessutom världens största ananas för 1 pund och sen var vi överlyckliga tjejer resten av dagen. Haha! Vi planerade drinkkväll och köpte massa gott på Sainsburrys. Absolut vodka rasberry, smirnoff lime, juicer, läsk, frysta bär.. och sen hade vi såklart vår underbara ananas!

Laura kom hit vid 8 och vi gjorde världens godaste drinkar, dansade runt i köket och var alltmänt nöjda med livet. Sen drog vi in till stan och hamnade på en klubb vid namn Mahiki. Mysig klubb, lite skumma människor men fett bra musik! Djn ägde verkligen. Massa bra låtar som alla kände igen och sjöng med i. Åh ja det var en bra kväll, med underbara människor. Angelica bästa rooomie och Laura, världens sötaste schweiziska tjej!

Idag är en bakisdag deluxe. Men solen skiner och jag är på överraskande bra humör. Är det kallt i Sverige föresten? För här är det jättevarmt. Hur mysigt väder som helst. Lyssnar på shine a light om och om igen. Hur bra?? Asså oj. Snart kommer man få höra den live också. Heeeeets!Klart att vi dansade på diskbänken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0