hellooo

Jag är så dålig på att blogga, I knoow. Var det verkligen sex dagar sen jag bloggade? Ojråå.. Jag som skulle uppdatera heela tiden med bilder och allt. Yeah right. Jag orkar aldrig, har inte riktigt kommit in i storstadslivet än. Tröttheten hänger med hela tiden. Men jag kämpar på ändå!

En och en halv vecka nu alltså. Jag känner mig väldigt hemma här, älskar mitt och angelicas rum. Hur mysigt som helst! Willesden green är också ett sjukt mysigt område. Rätt skönt att inte vara mitt inne i smeten hela tiden.

Jag har gått crazy med shoppingen. Senast idag gjorde jag av med typ 1600-1700 någonting inne på Top Shop på oxford street där det var studentkväll så fick 20% rea på allt. Jag passade på att köpa väska, skor, en stickad tröja, sjukt mysig mjukiströja, halsband, linne.. tror att det var allt? Så jag fick ändå en heel del skitsnygga grejer för pengarna! Jag är lagom nöjd, det är vi allihopa efter kvällens shoppande. Alla hittade snygga saker! Oxford street var för övrigt proppat med människor när vi skulle hem.

Vi har hunnit med en hel del party, jag och Martina har hittat våran favoritbar och även favoritdrink! En asgod mangogrej. Jag saknar den, jaa tydligen kan man sakna en drink. Men vi ska dit imon igen så det är luugnt. Då ska även Matilda med. Det ska bli så himla kul att träffa henne igen! Ikea har vi också besökt och det ligger inte alls långt ifrån oss! Asnajs. Jag köpte en äggdelare!!! och lite andra trevliga saker, dock var kaviarn slut där. Inte bra alls!

Lagom snurrigt inlägg kanske och bilderna får ni klarar er utan för jag orkar inte sånt just nu. Jag vill bara soova!
Så god naaatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0