Got to lose control, release the fire in your soul

 

Det känns verkligen som att tiden här i London testar mig på alla sätt och vis. Så fort jag har lyckats lösa ett problem så dyker det upp ett nytt. Nu vet jag iallafall hur det ser ut hos Polisen här i London och jag har även varit på svenska ambassaden. Ja, jag tappade bort mitt pass.. Ingen aning om hur och det var inte för att jag var jättefull eller nått, men det försvann. Det är dock fixat nu. Det gamla är spärrat och jag hämtar ut mitt nya nästa fredag. Hon som hjälpte mig på ambassaden var jättetrevligt och det var inga problem alls, trots att jag inte hade något id och var hur lost som helst. Bra jobbat Kajsa!

Jag har faktiskt varit och klippt mig också, hos en riktig frisör! Ojoj. Det är ett ställe här i Willesden green där dom är aaasgrymma och hur trevliga som helst. Det blev lite kortare, lite blondare slingor och mycket fräschare. Det var precis vad mitt hår behövde!

Tell me are you feeling strong, strong enough to love someone. Det nya albumet som vi väntat på i två år är nu nerladdat och går på repeat. Lycka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0