YES!

FÖR JAG SKA PÅ INTRODUKTION PÅ TISDAG!!
Nu jävlar ska det satsas, för jag SKA ha jobbet :)


drenched in vanilla twilight

Idag är en sån riktigt bra dag.
Springer omkring och fixar och har mig för tillfället och om en stund ska jag till Maria. Ikväll ska vi göra Malmö osäkert! Laga god mat, dricka och älska livet. Awesome.

DESSUTOM har jag en arbetsintervju på tisdag (!!!) Jag hoppas verkligen jag får jobbet. Han som jag pratade med idag lät jättetrevligt så gud vad jag hoppas. Hållar tummarna för gudsskull, eller nja mer för min skulle hade varit bättre.I väntan på vadå... (KIIIIM)Nu är det bara typ en och en halv timme kvar. Satc är utbytt mot Love actually, godiset är uppätet och jag har även sökt lite jobb faktiskt. Dock var det bara extra, men ändå, alltid nått. Så jag tycker att Kim kan komma hem nu! Keeey??

zuuup homies

Sitter hemma hos Kim, aaaall by my seeelf. Hon är på jobbet. När hon kommer hem ska vi ha filmkväll (natt?) och massa myyyys. Köpte filmer på hemmakväll innan. Tre stycken för 100kr, hur billigt?? Problemet är bara att alla filmer ligger i tre stora lådor som man måste stå och rota i. Sen ska man kunna bestämma sig också. Suck. När jag efter X antal minuter (närmare timmar.. ) äntligen kunde bestämma mig och skulle betala så var en av filmerna bara ett tomt fodral.. yey. Så jag var tvungen att hitta en ny film. Snacka om irriterande! Men jag hittade en film som verkade bra rätt fort som tur var.

Så nu sitter jag här med sex and the city i bakgrunden och knaprar på lite godis som bara tvingade sig på mig inne på hemmakväll. Ska dricka massa kaffe också så jag kan hålla mig vaken sen. Bara tre och en halv timme kvar till Kim slutar. Haha!

Brun, sommarklädd och en cider i handen. Det var tider det. Känns som flera 100 år sen!


"Life sucks and then you don't die"

Ikväll blev det bio med Anna - Daybreakers. En vampyrfilm. Den var helt ok, alltid trevligt med vampyrfilmer. Kanske lite mycket blodbad, fett konstigt slut och lite allmänt skum. Men ändå cool på nått sätt. Den handlar ju ändå om vampyrer liksom!

Läget annars då? Har sökt en massa jobb idag. Håll tummarna för att jag får nått innan onsdag iaf. Orkar inte möten på arbetsförmedlingen hit och dit. Vill bara ha ett jobb, vilket som. Det är ju inte så att jag är kräsen direkt.

Nä om man skulle sova kanske och inte vända på dygnet helt. Min kropp är fortfarande inställd på att gå upp tidigt så jag brukar vakna runt 8 och ligger sen kvar till typ tio bara för att liksom. Hehe. Lagom irriterande.

Gunaatt.


suprise

Vad sägs om att börja blogga igen?
Jag menar nu när min tid på PrisSmart är över kanske jag har lite roligare saker att skriva om. Troligen inte men man kan ju alltid hoppas.

Det har hänt ungefär hundratusen saker sen jag skrev sist men vi skiter i sånt där och lever i nuet istället! PrisSmart fick lägga ner, vilket inte kom som en chock då dom typ aldrig gått plus. Så nu är jag arbetslös. Kommer ta första bästa jobb och jag hoppas att jag får något snabbt, kommer bli galen av att bara gå hemma (utan pengar!!!). Måste ju bara stå ut med jobbet i några månader ändå för sen är det London som gäller i Juli. WOHOYEYLYCKALÄNGTARSÖNDER!

Vad mer?
Ääsch nu tycker jag bara att vi hälsar bloggen välkommen tillbaka!


RSS 2.0