Everybody is perfectly imperfect

Thankyouverymuch!

Syrran fixade en finfin bloggmakeover så nu kör vi igen. Tyckte det var på tiden och dessutom har jag börjat tänka blogginlägg och då vet man att det är dags att börja bloggeliblogga. Saknar det faktiskt! Fråga mig inte varför jag inte har gjort det. No idea. Har bara inte blivit av. Men det känns dock lägligt nu innan mitt spännande lilla (stora?!) äventyr.

Åker till London den 25e september för att plugga engelska i tre månader (och sen stanna där? you never know). Jag kommer åka själv och dela en lägenhet med andra som också pluggar/jobbar i London, som jag har fått via skolan. Asså oj vad detta kommer utmana mig. Jag kommer dö av nervositet när jag sitter på kastrups flygplats och verkligen är på väg (troligen springa och leta efter Kim också). Jag kommer behöva fixa allt helt själv och endast snacka engelska hela tiden. Jag hatar att prata engelska, men det är också den största anledningen till att jag åker. Hatar att känna mig begränsad av att vara så osäker på språket. För några år sedan skulle jag inte ens tänka tanken. När jag har klarat detta, då jäklar kommer jag klara av vad som helst!

Tre månader i världens underbaraste land. Snacka om att jag kommer vara nöjd med mitt liv! Bara knappt två månaderkvar. I can't wait. Fram tills dess är det dock bara jobb som gäller. Jobbjobbjobb. Det känns sådär kul, men det ger bra pengar. Så jag fick alltså jobbet! Haha. Det var verkligen längensen sist jag bloggade. Har jobbat på Gategourmet och plockat/packat taxfree varor nu sen i början av Mars. Trevligt värre! Iallafall när pengarna rullar in på kontot.

Nu kan jag inte slita mig! Men don't worry. Det kommer fler inlägg!
För nu jäklar ska det bloggas. Overandout.



Kommentarer
Postat av: KIMPOLAJNEN

men JAAA!!!!!!! :D

2010-08-08 @ 17:15:00
URL: http://surfingthesun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0