Freedom

Ledig hela helgen! Så. Jäkla. Skönt. Jobbade sex dagar förra veckan och var lite orolig att det skulle bli så denna vecka med för det har varit en del att göra nu förtiden. Jag hade nog inte pallat det men hade inte heller kunna säga nej. Såfort Johan var inne på linan försökte jag gömma mig och ögonkontakt var det inte på tal om för fem öre! Lagom trevlig tjej jadå. Men jag kom levande därifrån, eller han frågade iaf inte om jag kunde jobba imorgon.

Nu har jag alltså två lediga dagar framför mig. Ledig? Va? Hur gör man? Tur att jag har lite planer imorgon. Nova med Sarah och sen hem till en av Idas kompisar på kvällen för det är Idas sista helg hemma innan hon åker till Madrid. Ojoj vad jag kommer sakna dig! Vi har varit kompisar sen första gången vi såg varandra faktiskt. Ettan på gymnasiet. Det är minnen det asså. Underbar tjej som jag dock har träffat alldeles för lite den senaste tiden. Det är jobbigt när man har så olika tider. Känns som det är så med dem flesta nu förtiden. Inte bra, inte bra!

Imorgon kommer alltså bli en grym dag. Allra käraste syster ska dessutom flytta hit imorgon och bo här i lite mer än en vecka innan hon flyttar till Portugal. Jag har fortfarande inte fattat det än och vet inte när jag kommer göra det heller. Skjuter på det så mycket som möjligt för det kommer inte bli lätt. Nu är det kvalitetstid deluxe som gäller, så gott det går iaf! Förstår inte hur vi ska klara av att leva så långt ifrån varandra.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0