en söndag

Idag har det städats och rensats som aldrig förr, typ. Tre sopsäckar har fyllts med massor av gamla kläder och skit som jag samlat på mig. Känns så galet skönt att ha det gjort nu och att ha ett rent rum att vara i över huvud taget. När alla ens kläder ligger i berg på golvet i ett lagom mysigt lager av dam, är man inte speciellt sugen på att vara där inne. Samtidigt funderade jag på vad jag ska ha med mig till London. Inte massa onödiga kläder som man inte ens använder hemma men som man tror att man kaanske kan bli sugen på att använda. Najnaj. Jag måste packa bra för en gångs skull! Men lycka till.. Jag och packning går inte ihop.

Känner mig mer stabil nu också. Härligt! Det har varit en lugn helg för min del. Jobbade igår och sen var jag galet trött så var bara hemma och tog det lugnt. Käkade naturgodis och kollade på serier hela kvällen. Mycket trevligt! Så nu är jag människa igen och taggad till tusen inför London. Jag har tre helger kvar hemma nu. Tre helger. Fyra veckor. Det är nästan så att man börjar fatta det, men bara nästan.
Och så massa kärlek till Kim som nu är i sin nya lägenhet i sin nya stad och verkar trivas hur bra som helst! Väldigt glad för hennes skull. Tycker dock inte om att hon inte sitter här bredvid mig i soffan och förstår inte hur jag ska klara mig utan hennes kliande på ryggen och under fötterna. Assååå kul att jag nästan börjar gråta av att skriva detta. Haha. Brukar inte vara sån person. Ska jag vara ärlig så trodde jag inte att jag kunde sakna någon så mkt.

Lalalalaa. Nu tänker vi på något annat. Nu är det Jamie!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0