dagenåsånt

8,5 timmars jobb. 10 ordrar, vilket är mitt PPR (personliga packningsrekord för er dummies som inte fattade det..). Trööötthet. Men imorgon väntar ännu mer spring, ordrar och packning. Ska upp i princip innan jag hinner lägga mig, känns det som. Att vara på jobbet 8 är ingen höjdare för mig som den minst morgonpigga människa på denna jord. Men det är pengar (och efter ett antal koppar kaffe lever man ändå nästa..). Dessutom måste jag erkänna att det är roligt att ha mkt att göra!

Jag undrar hur många ordrar det kommer bli imon. Spännande. Kommer säkerligen bli kaos, trevligt. Jag kommer spring runt som en galning, precis som alltid.

Kom precis på att jag även måste börja packa imon. Vafaaaaan ska man ha med sig? Allt man äger eller? Jag lovar att jag kommer ha med mig mest av alla. Oj vilken ångest. Hatar att packa, man måste tänka så jäkla mkt. Jag och min beslutsångest. AAAAAH jag ska börja packa!!! Shit vad vi åker snart. Shitshitshit. Kom och tänka på Kenza nu också. Hon fick ju intervjua Tokio Hotel idag. Hur sjukt? Tänk om jag hade fått intervjua McFly liksom. AAH. Nä, det kan jag inte ens tänka på.

Märks det att jag är trött eller? Haha. Har inte kunnat sova bra alls på flera nätter dessutom. Please God, låt mig sova inatt annars kommer jag gå under imon. Amen.Kommentarer
Postat av: maddeli

men Kajsa, du är ju the packare.. du ÄLSKAR väl att packa :P (By the way tycker vi att du borde ställa in din resa för hur ska vi klara oss utan Käjs?!! men vi fattar att du kanske avlider då.)

2009-09-09 @ 22:37:32
URL: http://maddeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0