saknaden är lite för stor

Ohja, jag är nöjd med mitt liv!

Galet svårt att komma tillbaka till verkligheten och allt som hör till efter en sånhär resa. Bästa giget, äntligen få träffa killarna, få höra gamla låtar akustiskt, få en tatuering made by Danny Jones och få uppleva allt med världens bästa tjejer. Herrejesus. När är det meningen att man ska förstår allt man varit med om? Tack tack tack alla som gjorde dessa dagarna till dom bästa.
 
KÄRLEK


dagenåsånt

8,5 timmars jobb. 10 ordrar, vilket är mitt PPR (personliga packningsrekord för er dummies som inte fattade det..). Trööötthet. Men imorgon väntar ännu mer spring, ordrar och packning. Ska upp i princip innan jag hinner lägga mig, känns det som. Att vara på jobbet 8 är ingen höjdare för mig som den minst morgonpigga människa på denna jord. Men det är pengar (och efter ett antal koppar kaffe lever man ändå nästa..). Dessutom måste jag erkänna att det är roligt att ha mkt att göra!

Jag undrar hur många ordrar det kommer bli imon. Spännande. Kommer säkerligen bli kaos, trevligt. Jag kommer spring runt som en galning, precis som alltid.

Kom precis på att jag även måste börja packa imon. Vafaaaaan ska man ha med sig? Allt man äger eller? Jag lovar att jag kommer ha med mig mest av alla. Oj vilken ångest. Hatar att packa, man måste tänka så jäkla mkt. Jag och min beslutsångest. AAAAAH jag ska börja packa!!! Shit vad vi åker snart. Shitshitshit. Kom och tänka på Kenza nu också. Hon fick ju intervjua Tokio Hotel idag. Hur sjukt? Tänk om jag hade fått intervjua McFly liksom. AAH. Nä, det kan jag inte ens tänka på.

Märks det att jag är trött eller? Haha. Har inte kunnat sova bra alls på flera nätter dessutom. Please God, låt mig sova inatt annars kommer jag gå under imon. Amen.aaaaawesome

Den efterlängtade veckan är nu kommen. GALET! På fredag ses vi igen och på lördag rullar en fullproppad bil ner mot tysklan-köln. Wuhuyeylyckaaa!!!

Dock är det idag+tre jobbdagar (tror jag iaf?!) ivägen.. MEN det betyder också att jag har saker att göra = tiden går fort. Tummen upp för det.


Swedengirls i Sherwood. ÄGANDE tjejer :)

femdagar!!!

Söndagkväll. Klockan är inte ens halv nio och det är redan mörkt ute. Mörkret kommer fort, men har också sin charm.

Måste erkänna att jag haft en himla bra helg! Inget jobb, det kommer dock på tisdag då den försenade annonsen sätts ut i en dansk tidning- taggaaaa. Så jag har kunnat göra massa annat kul. Träffat Mathilda, varit i Malmö och köpt grejjer inför resan med Kim, varit på fest med Sarah hos Simon, gått långpromenader med Jackebacke och lite sånt.

Har även varit duktig och lagat mina jeans (ett par..) som hade feta hål mellan benen och jäklar vilken tid det tog. Fast det blev nog rätt ok ändå. Hoppas jag... others pretend they don't care at all.


halvtdödmenjaggillardet

Assåååå... att springa i storm med förjävlig träningsvärk är inget jag rekomenderar! Fyihelvete. Kändes som jag sprang baklänges ett tag där. Men jag tog mig runt iaf och nu ska jag strecha som aldrig förr. Försöka isf.. det är ju inte riktigt min starka sida det där. Dock pallar jag inte träningsvärk imon igen!

Fast att springa med McFly på högsta volym gör det mycket lättare. När man är i slutet av rundan, benen håller på och viker sig, man har världens motvind och så hör man "HERE'S ANOTHER SONG FOR THE RADIO". Då får man helt plötsligt mer energi och tänker fan inte ge upp! :)

Aaah juste, streching va det ja! Bajbaaaj


årets vinterjacka??Ja för i år tänker jag bannemig ha en vinterjacka! Till skillnad från förra året då jag sprang runt med min typ vår/sommarjacka. Det var LITE kallt måste jag erkänna..


hejja mig

Idag kan jag lägga mig med ett gott samvete för jag har nämnligen:

- Varit ute och sprungit! Tro det eller ej, fick något kostigt ryck. Har liksom inte rört på mig sen typ.. ööh.. maj? Budo Nord typ. Haha. Nästan pinsamt.
- Tagit ett långt bad inklusive ansiktsmask som jag köpte igår i panik pga min hy. FAST jag och Kim solade igår, endast framsidan i två timmar = bränt ansikte = typ bortbrända finnar. Yey. Så om ni har dålig hy, lägg er ute och preessaaa. Skitbra! Min hy är inte helt bra än, men så sjukt mkt bättre!
- STÄDAT MITT RUM!!! Japp. Nu är det gjort. Skulle ju gjort det i Måndags, men åkte till Kim ist. Det kändes mkt viktigare. Hehe. Men idag blev det av. Skönt att inte leva i en sandlåda längre!
- Sökt lite jobb.

Damn Im good!

Dessutom åker vi nästa veckaaaaa. Det är September nu! Månaden man längtat ihjäl sig till är äntligen här.Soon, very soon :)
Asså Dougie - Nej.


RSS 2.0