"Billig svensk maaaat"

Bara för att jag och Maria är så jäävla snygga när vi delar ut reklamblad i dk (!!!)


prissmart

In action på jobbet. Madde lekte papparazzzzzi. SER NI HJRÄTAT ELLER? Lovely.


Detta är lyckaGör ont i mig så bra det är. GÅSHUD DELUXE keeey?Äääääger dessutom black eyes peas så jävla hårt :)
Dock är dessa från Tilburg och vi var inte där, men skitsamma :)

hahaha

Bra för att dom alltid är så himla seriösa hela tiden!


ge mig

Jag vet, bilden är sämst. Men lyssna iaf ibörjan när dom ska presentera sig, när Danny säger sitt namn. GOSH! Sett det typ 12423412345 gånger nu. Ooomnomnom ;D


jobbjobb

I morse gjorde jag misstaget att sätta mig i den tysta kupén i tåget.. Det är livsfarligt! Sätena är så sköna, det är helt tyst och man kan bara inte hålla sig vaken. Omöjligt. Vilket gjorde att jag var blev ännu tröttare, om möjligt, av att sitta där och slumra till.Föresten så var tv4 och filmade på jobbet i tisdag, haha! http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/malmo?videoId=1.1257543&renderingdepartment=2.41276. Här kan ni se Maria som blev den utsatta. Så ser det alltså ut där jag jobbar, på älskade prissmart..

Imoooorgooooon äääär deeeet fredaaaaaaaag. Lycka :) Jobbar alltså Mån-Fre nu för tiden. Skönt som tusan med ett fast schema!

Och håll nu tummarna för att Olivia kan fika med mig ikväll!

Whoooo is your lover?

Imorse, lite för tidigt,  satt jag och väntade på tåget på Gunnesbo station och det var endel personer runt omkring mig. Helt plötsligt hör jag att någon lyssnar på Transylvania på högsta volym, jag vaknar till och kollar mig omkring som en idiot. Såg att det var en tjej några personer bort som lyssnade på den. Var så grymt sugen på att gå fram och visa mitt hjärta "GISSA vem som har ritat detta!!??" Men det gjorde jag dock inte. Var som sagt lite för tidigt för sånt. Men inte visste jag att det fanns McFly fans på Gunnesbo. Trevligt!

 

För man vill ju bara tillbaka

I Amsterdam när killarna går från sin buss till en taxi. Först kommer Danny, sömntutan, sen Harry och sist Dougie som gör High Five med Bella!!! Man ser även Tommy i svart tshirt som typ hjälper dom till bilen, deras manager då som vi blev bästa kompisar med förövrigt. Han är så underbar. Det är Kim som står bakom honom med svart/vit tshirt. Man ser skymtar av typ mitt hår ibland och hör våra röster i bakgrunden. Ååh.


Typ grattis eller nått

Är just nu inne på min 40:e månad med denna blogg. Galet. 


Några av dom första bilderna. Hah. Känns som en evighet sen.

xI'll take you down the only road I've ever been down
You know the one that takes you to the places where all the veins meet


JeeeesuuusKul att jag aldrig kommer kunna sluta titta. Ohmygod.
Assåååå Danny.

'ello

Nu är jag hemma på riktigt. I Lund, på gunnesbo. Hemmahemma. Ja ni fattar.. och det känns jätteskumt. Har varit med om så grymt mkt och nu sitter man här igen. När jag satt på botulfs och väntade på bussen kom jag på att det har varit grymt skönt att få lämna Lund ett tag. Att få lämna allt och bara vara där man trivs som bäst. Att få uppleva nya saker och träffa nya människor. Hade inte alls så mycket hemlängtan som jag trodde att jag skulle få efter att ha varit iväg på resan och sedan bott hos Kim. Någon som är redo för att flytta hemifrån?! Nu är det bara ekonomin som saknas.

Men misstolka mig inte nu. Det är skönt att vara hemma också! Jag har äntligen fått bada och herrejesus vad skönt det var. Ikväll ska jag få sova i min egen underbara säng och imorgon kan jag sova hur länge jag vill. Fattar ni hur längesen det var? Visst att vi kunde sova mkt under resan, men jag menar.. hur skönt är det att sova sittandes i en bil och nästan kvävas eller i ett tält på ett hårt liggunderlag. Inte sådär jättemkt att hurra för. Sen när jag kom hem har det blivit konstant jobbande i nio dagar. Så ledigheten är behövd! Vill helst hinna träffa alla jag känner på en gång för det är så många som jag saknar!!! Ikväll blir det Sarah och sedan får vi se hur det blir resten av helgen. Planera är överskattat.


happyface

För att man ibland kommer på att man faktiskt är rätt lycklig! Jag har ett hjärta gjort av Danny Jones på halsen, världens bästa storasyster och ett fucking hjärta gjort av Danny Jones på halsen.


Taget av Matilda precis innan tatueringsdags. Kim ser fett taggad ut och jag ser lite smått nervös ut. Vilket jag var. Notera våra nummer på händerna. Hehe. I den stunden var vi FETT lyckliga och fortfarande i Amsterdam, vi skulle få våra hjärtan.

Kan ju säga en grej, efter denna resan tror jag verkligen på ödet. Det är en sak som är säker! En annan sak som också är säker är att jag saknar Matilda och Bella som tusan. Vad gööör ni så långt bortaaa? Vavava?


RSS 2.0