fredag

Hallå, vadå moln? Det skulle ju bli fint väder idag. Jag hade ju planerat att sola hela dagen. Damn it.
Ja för jag är ju ledig idag. Pallade inte sticka till skolan för att ha en lektion där vi dessutom bara skulle ha typ frågesport. Kändes smått onödigt jaa. Vet inte riktigt när jag ska fatta att skolan faktiskt är slut. Att jag faktiskt ska ta studeten om bara lite mer än en vecka. Just nu känns det inte alls så. Men jag har lovat mig själv att inte få ångest eller nått till efter Englandresan. Jag ska bara njuta och ha så jäkla roligt, det är jag värd. För jesus vad jag har kämpat detta året och är faktiskt relativt nöjd med betygen också. Sen är det väl dags att ta tag i sitt liv..

Hade föresten världens snurrigaste natt och drömde massa konstiga grejjer. Bland annat att vi skulle på McFly konsert på nått pyttelitet ställe. Det var nått askonstigt förband och knappt något folk där överhuvudtaget, alla gick typ bara runt och gjorde annat. Haha. Sen helt plötsligt stog Dougie längst fram och kollade på förbandet så vi började snacka med honom, göra massa miner till varandra och grejer. Helt sjukt. Men åh vad söt han var xD Dock hann jag börja drömma något annat innan McFly hann komma ut. Attans!


Bild tagen av ingen mindre än mig själv med min halvkassa mobilkamera.
Dooougieebooyy.

Och molnen vill tydligen inte försvinna. gaaah. damp.

22 dagar kvar.

Då var pluggandet färdigt dårå. Inget kvar att göra, naada. Det känns nästan konstigt. Studenten har alltid varit så långt borta. Nu är det två veckor kvar, exakt. Dessutom har vi typ bara 4-5 lektioner kvar kanske. Lektioner som egentligen är fett onödiga dessutom. Aaaaaah.

Det hade verkligen inte suttit fel med massa sol nu (hör ni det vädergudarna?) eftersom jag inte har något bättre för mig kan jag lika bra sola. Vill ju vara brun, och då menar jag brun, på studenten! Föresten, tycker ni inte att utbudet på kläder/skor suger? Jag har varit på nova, i lund och i malmö och hittar aldrig någonting. Jag som ändå brukar kunna handla hur mkt som helst. Vill bara till London just nu, för DÄR ska det shoppas.

Nä nu ska jag försöka roa mig med något. Typ fixa i mitt rum kanske? Det har blivit nytapetserat, hela våran lägenhet håller på att bli det så här är lagom mycket kaos för tillfället. Smått jobbigt. Men skönt att få det gjort iaf!


Älskade Hammersmith. Man vill ju bara tillbaka.

tjugofemtemaj

Denna helgen har spenderats i en judobubbla. Typ. Det var varit Budo Nord och Lugi Camp. Alltså en tävling och ett träningsläger för er som är lite efter. Dock tävlade jag inte, men tränade gjorde jag! Som bara den. Det har varit mkt trevligt, som vanligt. Massa skumma och roliga människor, många att köra med och nu är man laaagom trött i kroppen. Har ont lite överallt och benen har fått sig fina blåmärken (tur att studenten inte är den här veckan asså..).


Rekordmånga deltagare i år. Najs. Ni ser väl mig??


Men idag var det tillbaka till verkligenheten och nu börjar jag bannemig bli nervös. Det är liksom en vecka tills betygen sätts. En vecka. Knappt några lektioner kvar och endast en redovisning imon och en inlämningsuppgift kvar. Alltså inte mkt. Fick föresten reda på att jag fick G på nationella i matte c, ett rätt starkt. Vilket gjorde att jag kommer få VG i kursen. YEY! Inga G:n detta året och det är jag fan nöjd med! Wuhu.

Idag kommer alla hem från Prag. Ser fram emot alla bilder på Facebook! Hehe.
Tjugotreeee dagar tills vi åker. Läskigt att jag kommer ha tagit studenten då. Vad händer sen liksom ???? 

Nä nu är det äggmackor, latte och gilmore girls som gäller. Najs.


tjuvtitt


Studentklänningen.
9 skoldagar tills betygen sätts. HUR galet? HUR najs?

One of a kind.Mr Lovely Jones.


down goes another one


Bästa versionen, från hammersmith.

And how can I go on
cause when Im in the sun I see your shadow on the ground.
But you're never there when I turn around..

bevisÅååååhh!
Här har någon tydligen velat filma när Danny visar oss sina fräknar, det är typ bara på det också och sjukaste bra bilden! Sen ser man hur vi dampar sönder. Och hans leende där i slutet är helt jäkla oslagbart. Älska.


Ucap 09. Bästa!

Kan ju bara säga att jag har haft den bästa helgen i mitt liv. Helt jäkla underbart hade vi det hela resan. Campingen på sammanlagt cirka 50 timmar var ju inga problem. Tvärt om. Vi hade sjukt kul! För att inte prata om konserterna. Frontrow BÅDA gångerna och det är faktiskt det bästa man kan vara med om. Man får sån gaaalet bara kontakt med alla i bandet. Dessutom fick vi Dougies handduk och Danny svarade på vår banner, vi fick se hans fräknar! Hammersmith var typ världens mysigaste stad och Southend var typ värsta Spanien med havsutsikt, palmer och allt. Dessutom fick man spendera hela helgen med Kim, Matilda och Bella, vilket nu även är kallade fuck it face crew. Bästa tjejerna asså och jag lovar att magmusklerna fick jobba en heeeldel under helgen. För att inte snacka om alla underbara bilder vi fick. Gosh. Vi ska gifta oss med Kims kamera allihopa! Känns som min hjärna typ är kvar där borta. Kan typ inte koncentrera mig på något annat och varje natt drömmer jag massa snurriga drömmar om england, att vi köar, är på konserterna igen och massa skit. Haha! För man vill ju bara tillbaka. Ååååh. 42 dagar tills vi åker igen och jag längtar sönder! Då ska vi, fuck it face crew, campa i två dygn och det kommer bli så jäkla bäst! Sherwood sherwood sherwood.


fuck it face crew <3
"Are you guys from Denmark or somthing?" Citat från Dougie. Undra varför? Vadå att vi är från Sverige?? Syns det?

Vi har cpmånga asbra bilder.Danny Jones. You just got to love him.


RSS 2.0