London Loves


en sjukt jävla bra rubrik

Hej alla glada.
Sommartider hej hej sommartider! Lite jobbigt att en timme försvinner idag. Men heey, ett steg närmare sommaren och det gillas. Sola sola sola. Sitter här seg som tusan, men det är jag väl alltid ändå. Haha. Livet är inte lätt. Har haft en sån full rulle helg, men en bra sådan! I fredags var det fest. Och jag fick äntligen träffa Ewelina igen :) Wuhu. Lördag var jag på Entré med mamma där vi även träffade Kim. Entré var inte sådär jättemkt att hurra för faktiskt. Menmen. När vi skulle ta bussen hem fick den punktering så hela bussen började skaka, lite scary faktiskt. Sen var jag så jäkla trött så på kvällen kollade jag bara på tv med en kompis :)

Söndag. Men inte sådär väldans mkt ångest. För nästa vecka har vi nämnligen inte ett enda prov!!! Det ni. Känns för jävla skönt måste jag erkänna :) Bara en redovisning på fredag och sen är det lov. Lovely. Vet ni? Det är 32 dagar, trettiotvå dagar, tills vi åker. Asså, det är fan inte lång tid! Man längtar ju söööööndeeeeeeer.
Well im just too EXCITED

Nä nu måste jag börja röra på mig lite. Ska vara snäll och damsuga hela lägenheten och även städa mitt rum. Jag undrar om golvet finns kvar där nere nånstans under alla kläder? Sen tycker jag damråttorna i hörnen får ta sitt pick och pack och försvinna också. Så denna söndagen kommer framförallt bestå av städning (Y) Thats life.


Hejhopp

Seg, segare, segast... segastare.. segastast.. sen någonstans väldigt långt efter det kommer jag ! Ungefär så seg är jag just nu på en skala.

Igår var det klassfest på schemat  (hehehe). Första klassfesten på två år och vi tar studenten om bara några månader. Bra jobbat klassen. Kvällen blev iallafall långt över förväntningarna! Därav segheten. Att man vaknade klockan 8 och inte kunde somna om gör inte saken bättre. Jag ser verkligen fram emot bilderna asså.. Eller inte sådär jättemkt nää. Seriöst, jag är lite smått orolig för en viss person i min klass som fick för sig att springa hem från Lomma till Lund igår. Hahaha. Han är fan störd! Men jag tycker han kan logga in på msn så jag vet att han lever..

Jag är en sån person som kan bli skitarg eller känna mig asglad helt utan anledning. And i dont know whyyyyy, I just let it slip byyyy. Vilket kan vara jäkligt frustrerande. Men förtillfället är det bra eftersom jag känner mig helt glad. Har kännt mig lite halvdeppig way too long. Yeahyeah. Nu ska jag sluta snacka massa skit. Haha. Det är så kul när man är sugen på att blogga utan egentligen ha något speciellt att skriva om. But im not alooooooone, no no no. Och så trycker man in lite låttexter som man lyssnar på också (Y) Fyfan vad Dannys röst är bra. Gåshud deluxe. Löööööv.

Nää nu ska jag gå och hälla i mig några liter vatten, göra mig i ordning och försöka se ut som en människa, sätta på mig  min nya finfina sjal som jag fick av Eva igår och sedan ta bussen till stan och möta min allra käraste syster, vi beger oss sedan bort till The Stångby där vi ska ha myspyschillkväll med Terese. Tror inte att jag kunde ha haft en mer passande dag. So wouldnt you like to come with me, suring the sun as it starts to rise. UH UH UH UH.

Haha det var ett jäkla långt inlägg jag fick ihop här asså xD Hokus pokus simsalabim.
Hoppas ni har en lika bra dag som mig. Eller jag är kanske bara övertrött?
Baaj.
 - Its all about yoooou -


helg å sånt

Well. Nu var det måndag igen. Ännu en vecka fylld med massa plugg (Y) Kul liv man har asså. Men studenten känns nära. Vi planerar hit och dit, släkten bokar resor ner och mamma har redan tagit ledigt. Snälla Gud gör att tiden går snabbt, please.

För övrigt har jag haft en bra helg! I Fredags var det Bio med Olivia (som jag träffar alldeles för sällan) och vi såg Dumpa honom, som den heter på Svenska. Vi tyckte den va skitbra xD Dock tyckte tydligen inte alla det. Sen i lördags tog jag det lugnt, pluggade, krängde läkerol Split som är så sjukligt god och kollade melodifestivalen med mamma. Snackade med Sarah (som jag också träffar alldeles för sällan) och vi fick ett infall att dra ut, så vid nio slängde jag av mig pyamasen (varför byta om tidigare om man ändå inte ska göra nått) hehe och fixade mig. Lite förfest hos Sarah med asbra 80tals musik och sedan var vi redo. Skulle till en fest på KG, men det blev en annan fest ist men även den på KG. Var inte värsta mkt folk, men trevligt ändå! Slutade med att  vi fick gå hem och var hemma vid 6. Haha. Vilket gjorde att söndagen blev en riktigt segdag! Menmen. Det är smällar man får ta :)

Wuhu nu kommer snart Mathilda och henne har man inte träffat på en vecka för den jäveln har varit iväg och åkt skidor (nejdå jag är inte det minsta avundsjuk, nono..)

Ha en bra måndag!
Pusselipuss.

shitshitshitshitFör man dör ju. Chocktillstånd. Hjärtklappning.
Gaaah kan inte hantera sånna här videor.

Tell me whyyyyyyyyyyyyyyy

Plugg, plugg, plugg.. De senaste dagarna har endast bestått av plugg. Jag har inte ens satt igång datorn! (Okej, nu ljög jag.. men det vara bara för att kolla busstider). När ska man ha tid att leva liksom? Det jobbiga är att det kommer se ut så här även de kommande veckorna. Känns bra (?). Hade det inte varit så att det var sista terminen och man slapp skiten sen hade jag nog faktiskt inte stått ut. Skoltrött deluxe!

Iaf (Nu skippar vi skolpratet, tänker inte plugga mer för dagen, mitt lilla huvud kan inte ta in mer!) efter en hysterisk lördagsmorgon bestående av skrik, ångest och utslitande av f5 (uppdateratangenten) så hade jag och Kim biljetter till McFlys up close.. and this time its personal tour 09 !!! I både Hammersmith och Southend. Det kallas lycka. Så den sista april är London spikat och vi ska stå längst fram, och då menar jag längst fram. Vadå att man längtar? Va va va ? Som sagt, lycka på höög nivå.

Men nu vill jag bara ha det jäkla svenskaprovet gjort, vilket är imorgon. (Det hemska är att pluggandet inte kommer få en paus för det, nej, för då ska vi ju ha ett juridikprov på tisdag på ca 80 sidor! Yey). Sen får helgen gärna komma snabbt som tusan. Ska till pappa på fredag, luncha med familj+moster på lördag och sen på kvällen är det paaaarty med Kim hos en som hon känner. Kommer bli najsigt ! Då ska jag inte ens tänka på ordet skola. Man måste fan ta en paus från skiten. Dessutom är det faktiskt långhelg också, vi har ö-dag på måndag. Kommer troligen dock behöva plugga hela dagen så det är väl skitsamma ändå? Nä, man får iaf sova längre (Y)

Snart London, snart London, snart London, snart London, snart London...


RSS 2.0