When you're down and lost along the way..


Idag har varit en riktigt emodag, trots att den började rätt bra. Påväg till jobbet ville ju himlen öppna sig helt och det bara öste ner regn. Jag och Markus fick stå under ett träd för att typ inte drunkna. När vi kommer dit får jag en kort order och jag känner att jag kommer hinna med en hel del. Men när jag typ är färdig med den säger Tina att hon måste skicka hem mig. Happ. Det fanns tydligen inte mkt att göra idag heller och det skulle dessutom komma ännu mer folk sen. Så det var inte lönt att jag stannade. Jag ska även vara ledig i helgen, för jag hade jobbat så mkt. Men jag kanske vill jobba meeer? Tina är dock ingen man säger emot. Hon är stressad och minsta lilla leder till en utskällning typ. Hon sa att hon skulle försöka göra upp ett jobbschema i helgen för som vi har det nu, att alla får jobba när dom vill, funkar ju verkligen inte. Så hon skulle höra av sig. Men det är tydligen alldeles för mkt fel också, så från och med nu kommer man få tre chanser att göra fel. Sedan får man gå.. Jag är alltså lite orolig nu. För det första kommer jag inte kunna jobba så pass mkt som jag hade velat eftersom det är så många packare. För det andra är det lätt att göra fel, speciellt nu i början och man är ju bara människa. Jag ska dock göra mitt bästa och vara mer noggrann.

Så det blev en timmes jobb och sedan var det bara att sätta sig på bussen hem igen. Kändes ju verkligen jättelönt? Fick dessutom ångest på riktigt då. Tänk om jag inte alls får jobba mkt? Eller att jag inte ens får jobba kvar? Tänk om jag inte kommer ha pengar så jag kan sticka i September? Jag börja fan nästan böla av bara tanken. Och sen då? Tänk om jag inte hittar nått annat jobb? Vad vill jag egentligen göra? Vafan vill jag jobba med? And so on.. Riktigt jävla jag-har-ingen-aning-om-var-jag-vill-göra-mitt-liv-suger-ångest..

Igår var jag sjukt pepp på klassfesten ikväll. Men nu kan jag inte sluta tänka på jobbskiten. Imorgon ska mamma iaf få hjälpa mig att skriva ett sjukt jävla bra cv och ikväll ska jag bara försöka ha kul.

..just tell yourself - I'll be ok.

Kommentarer
Postat av: maddeli

Hon ska göra upp schema nu så att vi delar upp packarna förmiddag/eftermiddag. Det blir inget heltidsjobb men du kan ju önska så mkt som möjligt. =)

2009-07-11 @ 16:59:41
URL: http://maddeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0