Hej jag heter Kajsa och ringer på uppdrag av Telia

Jaa asså telefonförsäljare är nog inget som jag kommer jobba med livet ut. Det är rätt svårt att hålla reda på allt, speciellt när man inte är insatt i allt det här med TVoperatörer hit och dit, modem, digitalTV och vad skillnaderna är mellan alla. Och alla jäkla rabatter, avdrag och kanalpaket. Men det lär man väl sig, eller så får jag hoppas på en ny kampanj av något roligare (och lättare?) slag snart! Fast det är rätt skön stämning där. Alla peppar varandra, lagledarna har möte innan varje pass (det är fyra olika pass/dag) och när någon säljer så börjar alla knäppa med fingrarna (av någon anledning) och peka på personen och sedan skriver man upp vad man sålt på tavlan och plingar på en klocka och då apploderar alla.

Men.. att stå/sitta där vid en dator och prata eller vänta på ett samtal blir jag rääätt så rastlös av. Jag vill liksom göra grejer. Det är iofs kul när man väl får prata med någon rolig människa. Som idag när jag snackade med en jättesöt gubbe som var född på typ 1920-talet, eller en kille som började snacka nerladdning och grejjer. Såklart är det himla kul att sälja också, sålde min första idag, det blev en Lagom med viasat guld ( den största och den man helst ska sälja fakiskt) men såklart gjorde jag ju fel (neej inte alls pinsamt, neeejdå!). När man skulle spela in en bit av samtalet som ett muntligt avtal så tryckte jag inte på knappen tillräckligt hårt, blev lite till mig när jag verkligen sålde till någon. Så måste ringa tillbaka till kunde imon och ta det igen, yey liksom.

Hinner knappt komma hem innan jag måste sova. Är väl hemma närmare halv 8, äter, badar och hoppsan så var klockan tio och jag helt död. Därför ser här typ förjävligt ut här hemma (förlåt mamma!) men man har ju ingen ork att ställa sig och städa direkt. Men jag får ta någon kväll då jag häller i mig kaffe och bara kör på !

Nä nu är det Pretty Woman som gäller, glömmer alltid hur bra den filmen är asså! Och imon ska jag fan köra gärnet på jobbet, tänker inte ge upp bara för det går segt ibörjan och jag rör ihop precis allt. Nejdå! (Vet inte var allt denna positiva inställning kom ifrån riktigt, det var nog chokladen jag bara var tvungen att köpa innan..) Haha. Dessutom kan jag tydligen inte sluta blogga heller, vafan. Jag måste sova. Hejdå!

Kommentarer
Postat av: maddeli

oj spelar dom in vad man säger på band, gud vad läskigt egentligen! Trodde inte det var lagligt typ :s aja

2009-07-31 @ 18:13:31
URL: http://maddeli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0