lite sådär typ varmt

Idag har jag äntigen fixat ett nytt pass så jag känner mig duktig. Mitt nuvarande går ut om 8 dagar så det var dax. Ska bli skönt att slippa visa upp ett pass med ett foto där man är tretton år gammal när man ska ut. Hehe. Inte för att jag kommer så bättre ut på det nya, ser liksom verkligen ut som ett mongo på det. Förstår inte hur man alltid lyckas bli så extremt dålig på sånna foton. Inte för jag tycker jag bli bra annars heller, men ändå..

Ikväll bär det av till Kim, wuhuuu. Vi ska fira! Fira att killarna äntligen gör en Europaturné. Yeeeeeeeeeeeey! Fatta lyckan. Vilka länder dom kommer till och vilka datum är inte satta än. Men ändå. Nu har man något att se fram emot till hösten och DET känns bra. Dessutom hade det inte kunnat vara något roligare att se fram emot. Den kommer börja i September så det kommer inte dröja så jättelänge innan man får träffa bästaste tjejerna igen heller!

DESSUTOM (nää dom bra nyheterna är inte slut än..) så ska jag provjobba på fredag. Ska satsa sönder asså! För jesus vad jag behöver detta jobbet inför hösten. Hoppas hoppas hoppas!

Såå jaa, nu när man har en massa att se fram emot - Kim ikväll, provjobb på fredag och Mcfly i höst - så känner man sig allmänt nöjd med livet :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0