Just a cigarette gone, no you couldn't be that far

Igår var ingen bra dag, överhuvudtaget. När jag kommit utanför dörren på väg till Kim så hittade jag inte min plånbok och den fanns ingenstans. Jag dampade sönder, letade som ett djur, var allmänt irriterad och hatade mitt liv. Att göra av med plånboken just nu var lite olägligt eftersom jag är ensam hemma och är helt fast, då även busskortet låg i plånboken. Bra jobbat liksom! Så ist för att ha trevligt hos Kim låg jag hemma och kollade på en massa filmer och var lagom irriterad.

Idag vaknade jag dock upp på bättre humör. Stack till banken och tog ut pengarna från kortet och spärrade det. Handlade lite mat och kände mig duktig. Har pratat rätt mkt med mamma också och eftersom jag bara hade 200kr kontant i plånboken plus busskortet då så var det bara typ 400 som försvann. Det är ju inte hela världen.

Så ja. Helt plötsligt blev jag på bra humör. Sitter och lyssnar på musik, läser bloggar och dricker kaffe. Senare kommer Julia och vi ska kolla film. Så varför klaga?


Oh, we're standing on a tiny ledge, before this goes over the edge.
Gonna use my heart and not my head and try to open up your eyes.
This is relationship suicide.

Snackade med en kompis på msn precis och han introducerade mig till vindsurfing. Jag menar, det verkar ju askul. Har alltid velat lära mig surfa och detta är ju en bra början! Finns några nybörjarkurser för inte allt för mkt pengar. Tål att tänkas på, verkligen. Hade varit för jävla roligt faktiskt. Ingen som är sugen att börja med mig?

Kommentarer
Postat av: aw.

eller hur :D

2009-07-23 @ 17:32:13
URL: http://alleballele.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Skitsnygg header. Är det du på bilden? (:

2009-07-23 @ 17:42:52
URL: http://aaalx.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0