jobb och sånt

Nu är jag alldeles snurrig. Har suttit och försökt få ihop resan till jobbet imon så att alla bussar och tåg ska gå ihop. Det är inte lätt ska jag säga er! Fick ha femtioelva fönster uppe på en gång typ. Det slutade med att jag får ta bussen ner till stan, ta tåget till malmö c, en buss till mobilia och sedan gå en bit. Yey liksom! Men det är sånt man får ta.

Det gick föresten bra idag. Det var inte direkt provjobb utan jag skulle mer lära mig hur allt fungerar liksom. Madde visade mig och det verkar inte vare speciellt komplicerat. Det företaget gör är att de samarbetar med Coop Forum och tar emot beställningar från privat personer i danmark som beställer varor från Coop då som prissmart, som företaget heter, sedan levererar. Så det man gör är i princip att man går och handlar hela dagarna. Man tar en order, en lista på vad kunden beställt, och sedan går man ut i affären med en kundvagn och hämtar allt som man sedan scanar och packar ner i kassar. Inte så svårt, visst! Dock är listorna på danska, ofta är det något som inte finns och det är inte lätt att hitta i affären nu i början. Jag får dessutom en massa flashbacks från Konsumtiden förra sommaren. Det är nästan så jag går och letar efter Olivia imellan åt. Nä men folk är iaf trevliga så jag tror att det ska gå bra. Imon börjar jag nio. Yey. Men måste dra hemifrån redan vid tjugo över sju. Gosh.

Förövrigt så hade jag och Kim världens underbaraste dygn iförrgår till igår. Bara så alla vet!Yooooou and meeee alwaaaays - and foreeever!

Later.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0