thejob


Kajsa är trött. Allmänt trött hela tiden. Men jag får sova ut om ungefär tre veckor :) Idag blev jag halvdeppig på jobbet, pallade inte springa fler rundor som en galning så jag fick ha deeptalk med Rickard (han lovade att jag fick gråta på hans axel om det behövdes..). Fast efter några glas läsk och efter att ha pratat lite McFly med honom så blev det bättre! Har fått kommentaren "Så du ska alltså följa efter ett pojkband.." ett antal gånger nu haha, yepp thats me!

Kände mig lite dum på jobbet idag. Maria satt och läste igenom jobbansökningar, vi andra satt och snackade skit (om att göra en kontaktanons till madde och prissmart till en serie eller hur var det nu?) och våra två nyanställda till kontoret som är danskar satt och jobbade lite eller nått..
Maria: Ja men denna låter ju bra, hon är dansk!
Jag (såklart): NEEEEEEEJ ingen dansk!
Alla börjar skratta, inklusive danskarna då. Hehe, sorry. Men jag har alltid haft en tendens att dissa danmark och allt som hör till. Får nog ta och sluta med det nu asså. Dessutom måste jag koncentrera mig som fan för att förstå och det orkar man inte alltid göra. Lite för många gånger har jag bara nickat, hållt med och sedan gått därifrån. Oops. Nä men oftast förstår man det mesta iaf.

Det roligaste var ju också när en dansk kom in på kontoret och Alex säger [goouudäää] och sedan börjar skratta "Vafan sa jag så för?" Vi håller långsamt på att förvandlas till danskar...

Nä nu är det badet och sedan sängen, jobb imon (suprise??!!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0