Urkult igen!

Nu börjar jag längta hem :(  Men det är ganska mysigt att vara här så det går nog!

Igårkväll var jag på Urkult igen:P Jag satt hemma och kollade film med mormor, mamma och Sune, när Josse ( Moster), Staffan hennes kille, lilla Edwin och Staffans två brorsor kommer hem från nån födelsedagsfest och frågar om jag vill med bort till Urkult. Klockan var typ halv tolv och jag var inte så trött så jag följde med!

På vägen dit fick jag sitta mellan Staffans två brorsor. Den ena var typ 18 och den andra runt 25 lr nått tror jag, och han var lagom borta ^^ haha. Han sa mkt roliga saker! Och skulle sjunga med när Glassigt kom på skivan. Men han kunde inte låten så efter dom sjungt "Det är Glassiiigt.." så sjöng han "iiiiiiiiiii" Hahaha. Lät förjävla kul asså!

När vi kom dit gick vi omkring lite. Mkt roligt folk att kolla på! Och dom flesta var juh lagom fulla ;P
Hehe. Vi gjorde inte så mtk. Snackade med lite folk bara. Trevligt Trevligt!
När vi gick omkring där längtade jag som faan till Malmöfestivalen! Fyfan vad kul det kommer bli ^^


Idag sov jag ganska länge, lr till typ tolv. Sen gick jag upp åt, solade, datorn, solade, åt. Har typ inte gjort nått alls! Ganska chill, men jag är lite uttråkad nu. Har inte varit så mkt roligt folk inne på msn heller :/ Menmen..  Ikväll ska vi iväg och fiska lite. Känner inte för det, det verkar tråkigt! Men jag måste med iaf. Annars blir det bara att jag sitter framför datorn iaf.

95060-47
När man har tråkigt så leker man med camen såklart ;D
Här sen ni mina örhängen som jag handlade på urkult! Tihi..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0